maanantai 18. heinäkuuta 2011

Tie dye tip

Uusi viikko, uudet kynnet :) Ajattelin tehdä ranskalaisen manikyyrin variaation. Halusin sekoittaa värejä, mutten kuitenkaan tehdä varsinaista vesimarmorointia - se on niin kovin sotkusta puuhaa ja lisäksi siinä harjoittelussa kuluu kynsilakkaakin aika runsaasti. Noh, tein sitten sekoituksen suoraan kynnen kärjen päällä  sellaisella vanhasta siveltimestä leikellyllä tee-se-itse -työkalulla. Tässä toimii varmaan ihan mikä tikku / ohut sivellin tahansa.
Lakkasin ensin kynnet Lumenen kirkkaalla lakalla. Sitten vain laitoin kolmea eri väristä lakkaa pisarat kynnelle - ja ei muuta kuin sekoittamaan. Tulokset alla.

Tykkään lopputuloksesta, mutta miksi minulle tulee näistä mieleen joulu? :D Voisin laittaa tällaiset kynnet pikkujouluihin... no, toivottavasti muilla ei ole yhtä outoja mielleyhtymiä :) Kesäisemmät olisi saanut vaikka keltainen-vihreä-oranssi -yhdistelmillä, mutta jotenkin tuntui että sellaisia on tullut tehtyä ja nähtyä vähäksi aikaa tarpeeksi.

En ole oikein tottunut itselläni manikyyreihin, joissa vain kynnen kärjet on lakatut. Siksi laitoin lilat strassit kukkasten yläpuolelle. Jonkinlainen kompromissi itselleni. :D Alla käyttämäni lakat:
Ps. Jos joku tietää kivan suomalaisen termin tuolle "tie dye":lle, niin saa kertoa. :) Se kai parhaiten kuvaisi tätä lakkausta.

7 kommenttia:

 1. Vähän hienot kynnet!! :O En olisi itse koskaan keksinyt samaa ideaa... Pakko joskus kokeilla :)
  Minäkin omistan tuon Mavalan Touch of provencen, on kyl ihana creme lakka! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitti! Mä käytin tossa aika paksuja lakkoja (etenkin toi valkoinen oli paksua), en tiedä toimiiko ohkasilla yhtä hyvin. Mutta kannattaa kokeilla kyllä, oli nimittäin tosi nopea ja helppo tapa saada noinkin kivat kynnet :)

  Ja samaa mieltä olen tosta Mavalasta, mä tykkään muutenkin kyseisen merkin lakoista :)

  VastaaPoista
 3. Tuota täytyykin kokeilla joskus. Lopputulos on upea! Eikä kuullostanut edes vaikealle.

  VastaaPoista
 4. todella nätit kynnet ja hauskasti ideoitu! pitänee itsekin kokeilla kun olen himan kehno tekemeen noita vesimarmorointeja :D

  VastaaPoista
 5. Ihan mielettömän hienot♥

  VastaaPoista