perjantai 8. heinäkuuta 2011

Perhosen lento

Kävin eilen iltakävelyllä Sokoksessa ja siellä on ihanat alennusmyynnit! :) Piti käydä vähän säästämässä :D Tuli sitten tehtyä uusi manikyyri, johon ajatuksen olen saanut jostakin netin lakkausvideosta. Siinä taisi olla piirrettynä mehiläinen perhosen tilalla. Ei näistä ehkä niin hienot tulleet mitä kuvittelin, mutta ihan kivat kuitenkin. Ja ennen kaikkea: testasin ensimmäistä kertaa fimoja! Oli yllättävän vaikea leikata pötköstä ohuita siivuja tylsällä keittiöveitsellä... Ehkä on aiheellista hankkia jostakin terävämpi työkalu.


Harmi että jälleen kerran värit eivät ole niin hyvät salaman kanssa otetuissa kuvissa kuin mitä luonnossa. Korallin värinen lakka näyttää ehkä turhan oranssilta kuvissa. Ja kynnen kärkien kultaus varsinkin katoaa. Sen tein Konadin kullanvärisellä lakalla, joka on liian ohutta käyttää leimaamiseen. Ajattelin kokeilla, josko siitä saa tarpeeksi ohuen (ja kuivuvan) kerroksen sienellä töpötellen. Ja kyllä sai. Ei siis tule menemään täysin hukkaan tämä lakka, liukuvärjäyksessä toimii :)

Kumman käden kynnet näyttävät paremmilta: oikea, jossa on vain yksi perhonen ja pari kukkaa vai vasen, jossa onkin sitten tungettuna enemmän kaikkea? Oma mielipiteeni: vähemmän on enemmän :)

Aurinkoista viikonloppua! :)

2 kommenttia:

  1. Itse tykkään enemmän tuosta kädestä missä on paljon kaikkea (: Muutenkin tuntuu että suomalaisia kynsiblogeja vaivaa turha vaatimattomuus ja ei oikein uskalleta koristella niin paljon kun joskus voisi :D

    VastaaPoista
  2. Totta kyllä. Mä mietin että liittyyköhän tohon myös suomalainen käytännönläheisyys - kun niillä kynsillä (tai paremminkin niistä huolimatta) pitää pystyä kuorimaan ne perunat jne. :D Tai ainakin itse tulee ajateltua niin. :)

    VastaaPoista