lauantai 22. joulukuuta 2012

Joulusuklaakynnet

Tässä on tullut vietettyä hieman talviunta, mutta teinpä jouluksi sentään kynnet. Idea oli laittaa hieman karkkiraitaa ja suklaafimot. Punaisesta puolikuusta en ollut alkuun ihan vakuuttunut, koska mielikuvissa se näytti lähinnä kovin verestäviltä kynsinauhoilta. Mutta kyllä se sittenkin toimii, tai ainakin itse olen niihin jo tottunut. :)
Käytetyt lakat:
- Konad base coat
- Lumene Natural Code 2 have fun
- Lumene Natural Code 6 stand out
- Lumenen kirkas lakka fimojen kiinnitykseen
- Flormar 354
- Konad top coat

Tuo Flormarin lakka oli minulla näissä kynsissä ensimmäistä kertaa käytössä ja se todellakin tarvitsee valkoisen lakan alleen, koska se on kovin läpinäkyvää. Sillä saa kuitenkin kivan samean ja helmiäishohtoisen pinnan, jossa on glitterhileitä seassa.


Täytyy sanoa, että tämä syksy on ollut hämmästyttävän kiireinen kaikkine uusine opintoineen, muuttoineen ja remontteineen. Kynnet eivät ole olleet se päällimmäinen asia mielessä tämän kaiken myllerryksen keskellä. Ihan hämmästyin itsekin, miten kauan edellisestä päivityksestäni on, ja ajattelin, että täältä ovat varmaan kaikki lukijat jo kaikonneet. Mutta mitä vielä, teitähän on tullut jokunen lisää. Tervetuloa vain blogini lukijoiksi! :) Lupaan, että seuraavaa päivitystä ei tarvitse neljää kuukautta odottaa. Kiitoksia myös Karolle tunnustuksesta! :)   


Ja hyvää joulua kaikille! <:-)

1 kommentti:

  1. Blogissani on sulle haaste http://nallepuh-world.blogspot.fi/ :)

    VastaaPoista