maanantai 13. elokuuta 2012

Jäätelökynnet

Tässä ovat kesälomakynnet, osa kaksi. Ideaa hain googlettamalla ja tämän tyylisiin kynsiin päädyin. En tiedä, ovatko kuvat parhaat mahdolliset, kun äkkiä piti vaan saada napsaistua, mutta käytössä varsin söpöt olivat. Eikä näiden teossa mitenkään ihmeellisen kauan mennyt. Kynsiteipillä tein vohvelikuvion, kuvissa näkyy aika hyvin kärjissäkin se, olisi saanut jättää teipit jätskiosuuden alta pois. No, eivätpä ne livenä tosin näy niin rumasti kuin ehkä kuvissa. Dotting toolia käytin valumakohtien tekemiseen ja pisteisiin, jotka esittävät siis strösseliä jätskin päällä.








Näihin kynsiin käytetyt lakat:
- Konad base coat
- Miss Selene 212
- Miss Selene 218
- Lumene Natural Code 2 have fun
- Rimmel I <3 045 misty jade
- L´oreal resist & shine titanium 106
- Mavala quick-finish


Tein myöskin vähän ostoksia. Vanhan kotipaikkakuntani tarjoustalo tarjosi Flormarin lakkoja kolme kappaletta viidellä eurolla. Siispä ostin niitä peräti kuusi.

Yllä oleva kuva on otettu ilman salamaa. Tuo ensimmäinen on ihanan hohkaava valkoinen, jossa on glitteriä seassa. Lopputulos näyttää vähän lumihangelta, ja tämä mielleyhtymä sai minut kyseisen lakan valitsemaankin, vaikka vielä ollaan turvallisesti kesän puolella. Seuraava lakka hurmasi sireeninkukkien violetilla sävyllään ja loput neljä ovat holographic-sarjaa. Sanoisin, että ainoa, jossa tuota holo-efektiä näkyy, on tuo harmaa numero 814. Mutta nämä olivat vaan niin kivoja muuten kaikki, varsinki tuo marjapuuron punainen ja kullanvärinen.



Olenhan minä vähän tilaillut taas eBayn puoleltakin. Tilasin mm. nämä tarrat, jotka viilettivät kotiin jo kahdessa viikossa. Täällä ne olivat odottamassa, kun reissultani kotiin saavuin. Olivat -10% alennuksessa, 30 kappaletta pikkuisia tarra-arkkeja, joiden yhteishinnaksi tuli n. 3,5 euroa. Supersööttejä pinkkejä kukkia ja ristejä ja etenkin niitä kukkia. :)


6 kommenttia:

  1. Mmm.. alko tekeen mieli jätskii :P Hauskat nuo kynnet!

    VastaaPoista
  2. Nam, kirjaimellisesti hyvän näköiset kynnet! :)

    VastaaPoista
  3. Oonpa tyytyväinen, että löysin tänne sun blogiin :) Ihan mielettömän herkullisen näköiset noi jätskikynnet! Tuli mieleen että mulla kävi tuollaisen kullanvärisen teipin kanssa, että muuttui hopeiseksi kun laittoi päällyslakan :O Onko sulla käynyt?
    Mä löydyn täältä: http://korukynsilla.blogspot.fi

    VastaaPoista
  4. Kiitos! :) Ja kiva että Lunalii löysit tänne, pääsenpähän vastaavasti seuraamaan sinun blogiasi. =) Mulla on käynyt ihan samalla tavalla yhden kullanvärisen teipin kanssa, toisessa taas pysyy värit paremmin. Nyt pysyi kyllä aika hyvin, kun laitoin päällyslakaksi vain tuota pikakuivattavaa. Taisin ottaa nuo kuvat kuitenkin varmuuden vuoksi ennen päällyslakkaa. Minulla on myös muunvärisiä kynsiteippejä, ja kyllä niistäkin tahtoo ainakin reunoista värit vähän lähteä päällyslakalla, toisinaan enemmän ja toisinaan vähemmän. Se on kyllä harmi. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm, kumma juttu kyllä...Luulisi että noiden kanssa oletetaankin päällyslakkaa käytttävän ja panostettaisiin siihen värin pysymiseen. Itse laitoin just ekana tavallista päällyslakkaa ja siihen vielä pikakuivattajaa kun ajattelin, että jos tavallinen olisi pikakuivattajaa hellempää :D Ehkei sittenkään :D

      Poista
  5. Kiva idea laittaa tuota teippiä tulla tavalla ristikoksi. Näyttää kivalta!

    VastaaPoista