tiistai 17. heinäkuuta 2012

Yksivuotishöpinää, haasteita ja ne kynnetkin

Mä olen nyt pitänyt kynsilläni kesälomaa, laittanut niille ainoastaan käsirasvaa, jos jotakin. Tämä on tehnyt varmaan ihan hyvää kynsille. Aiemmin Flormarin Neon-lakalla värjääntyneet kynnet ovat myös kasvaneet jo sen verran, että puolikuumanin pystyi aivan hyvin tekemään. Ranskista en ihan vielä näillä tekisi. Ja ihan vaan koska voin, niin teinpäs puolikuun lilalla ja kuparinvärisillä kärjillä.Kärjet tein dotting toolia apuna käyttäen. Ja pitkänpitkästä aikaa laitoin myös mikrohelmiä.

Kynsillä olevat isot pisaran malliset strassit on Tiimarista, muut ovatkin sitten eBay:sta. Kuvat on otettu ennen päällyslakan laittoa, mikä olikin varsin hyvä juttu. Päällyslakka ikävästi vei mikrohelmistä väriä pois.


 Kynsissä siis:
- Konad base coat
- Mavala 170 touch of provence
- Miners MI8043 molten
- strassit ja helmet kiinnitetty Lumenen kirkkaalla lakalla
- Konad top coat*************
Huomasin ihan yllättäen, että blogillahan on ikää jo yksi vuosi, tai oikeastaan kohta vuosi ja yksi kuukausi. Aika menee kieltämättä kovin nopeasti kun näin vanhaksi elää. ;) Blogia on ollut kyllä todella hauska pitää ja ennen kaikkea kynsien parissa on ollut hauska puuhastella. Vaikka bloggaustahtini on kovasti laiskanpuoleinen on ihastuttavaa, että tällä on näin paljon lukioita. Kiitokset teille kaikille ja toivottavasti jaksatte katsella aikaansaannoksiani toisenkin vuoden. En nimittäin ole aikonut tästä blogista kovin helpolla luopua :)


Ja sitten tunnustuksiin, jotka olen saanut jo hyvän aikaa sitten. Joka tapauksessa paljon kiitoksia näistä!

CaraMialta sain one lovely blog award:in ja versatile blogger:in, joista jälkimmäisen tähän liitin. Tuon ensin mainitun OLBA:n olen liittänyt blogiini aiemmin, joten siksi en sitä uudestaan laittanut. Kiitos vielä CaraMia! Hänen tänä vuonna perustettuun blogiinsa pääsee tästä.                                          


Säännöt ovat seuraavat:

 1. Valitse 15 blogia, joille haluat antaa tunnustuksen ja 12 sellaista, joille se on suht. uutta
 2.  Kerro heille että olet valinnut heidät
 3. Kerro itsestäsi 7 asiaa
 4. Kiitä bloggaaja, joka on sinut valinnut linkittämällä hänet sinun blogiisi
 5. Lisää OLBA ja Versatile Blogger kuvakkeet blogiisi

Näitä sattumanvaraisia faktoja itsestäni on tullut kerrottua ennenkin, kohta te tiedätte minusta pelottavan paljon. :P Mutta aloitetaan:

1. Edelliset opinnot on saatu aika lailla päätökseen, joten hain sitten opiskelemaan toista tutkintoa. Näin ollen opiskelijan arki tulee minulle tutuksi vielä muutaman vuoden tästä eteenkinpäin. Yliopisto vaihtuu amk:hon, joten ehkä hieman tiukempitahtista opiskelua luvassa, kun on tottunut tuohon ihanaan "akateemiseen vapauteen". :)
2. Olen maininnut jo aiemmin, että tämän vuoden piti olla minulla kulutushysterian vastainen vuosi. Nyt kun tätä on puoli vuotta kulunut on pakko todeta, että tänä vuonna on tullut ostettua vaatteita enemmän kuin parina edellisenä yhteensä. Hmph. Ja sitten koko ajan vieläpä sataa, eikä kesävaatteita voi käyttää. Mutta onhan ne sitten ensi vuodeksi!. :)
3. Tein tänä vuonna elämäni ensimmäistä kertaa niinkin eksoottista ruokaa kuin jauhelihapullia! :D Olen aika velho keittiössä.
4. Ensi viikolla alkaa kesäloma! <3 Tilauksessa auringonpaistetta.
5. Tarkoitus olisi mennä tuolla lomalla käymään Särkänniemessä. Siellä olen käynyt vain kerran lapsena. Mutta uskaltaakohan sitä enää mennä mihinkään laitteisiin?
6. Jos ei muuta, niin aion ostaa huvipuistosta ainakin hattaran. Olen himoinnut hattaraa koko vuoden.
7. Minusta on kiva ruveta opiskelemaan uutta kieltä, ja olenkin opiskellut saksaa, venäjää ja italiaa enemmän tai vähemmän. Olen panostanut niihin aivan liian vähän, joten ehkä malttaisin keskittyä johonkin noista (paitsi saksaan, josta en tykännyt sitten yhtään) nyt uudessa koulussa?Ja sitten tunnustus, jonka sain Vertten:ltä. Iso kiitos myös tästä! Hänen blogiaan pääsee kurkkaamaan täältä.


Liebster Blog tarkoittaa rakkainta blogia tai suosikkia. Kyseisen palkinnon ajatuksena on siis jakaa palkintoa blogeille, joilla on alle 200 lukijaa ja näin saada huomiota näille vähän pienemmille blogeille.
liebsteraward


Tunnustuksen säännöt:
1. Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi sen sinulle.
2. Valitse viisi suosikkiblogiasi (joilla siis alle 200 lukijaa) ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa.
3. Kopioi ja liitä palkinto blogiisi.
4. Toivo, että ihmiset joille lähetit palkinnon antavat sen eteenpäin heidän viidelle suosikkiblogilleen.

Olen nyt sitten taas kovin ikävä, koska en laita näitä eteenpäin. En ole ehtinyt pitkään aikaan edes kunnolla seuraamaan muiden blogeja. Lupaan parantaa tapani, ihania blogeja kun on netti pullollaan. :)

2 kommenttia:

 1. Täällä hei toinen ekaa kertaa lihapullia tänä vuonna pyöritellyt!

  VastaaPoista
 2. Hienoa! :D Ehkä meidän pitäis seuraavaks perustaa ruokablogi ;)

  VastaaPoista