lauantai 9. kesäkuuta 2012

Kahdet kynnet kesän ratoksi

Nämä ensimmäiset on tehty pitkästä aikaa Isadoran graffiti-lakalla. Lakkasin kynnet kokonaan keltaisiksi Flormarin lakalla, siihen päälle lisäsin oranssia ja pinkkiä täysin satunnaisesti, ja lopuksi graffiti-lakkaa päälle. Erittäin simppeliä ja aika kivat näistä tuli. :) Minulle tuli jotenkin näistä mieleen värikkäät kovakuoriaiset tai vastaavat ötökät - älkää kysykö miksi - ja siksi kuviin valitsin taustaksi kasvin lehden.


Yllä vasemman käden kynnet, joihin laitoin ohuemmalti graffiti-lakkaa kuin alla olevassa kuvassa näkyviin oikean käden kynsiin. Lopputulos oli aika erinäköinen, paksumpi lohkeili tietysti isompina palasina. En osannut oikein päättää kumpi näytti kivemmalta, joten olin sitten vähän keskenään erilaisissa kynsissä. :D


Tuo Flormarin super neon colorsin keltainen lakka oli kyllä ikävä pettymys. Se on läpikuultavaa ja tarvitsisi taustalle esim. valkoisen lakan, että olisi peittävää. Mutta paljon suuremmasta syystä se tarvitsee alleen jotakin muutakin kuin aluslakan; se nimittäin värjäsi kynnet ihan keltaisiksi. :/ Mulla kynnet eivät olleet ennestään värjääntyneet, Konadin aluslakkaa pidän hyvänä, mutta se ei tähän kyllä auttanut laisinkaan. Höh!


Kynsiin käytetyt lakat:
- Konad base coat
- Flormar super neon colors N006
- Golden rose 178
- L´oreal Paris resist & shine 430
- Isadora graffiti nail top 801
- Konad top coatKoska en keltaisia kynsiä kehdannut katsella, piti ne lakata saman tein uudestaan; tällä kertaa punaisiksi. Tässäkään manissa en jaksanut aikaa tuhlata vaan periaatteella nopeasti jotain kivaa syntyivät nämä. Varsin naisellinen lopputulos, kiitos Max Factorin nailfinity -lakan ihanan punaisen värisävyn. Tämä lakka oli muutenkin tosi laadukasta, vaikka koostumukseltaan ohutta ja juoksevaa, peittää hyvin kahdella kerroksella ja levittyy myös tosi kivasti. Ja vielä kun värikin on niin kaunis! Oikein rakastuin tähän lakkaan. :)  


Kynsissä:
- Konad base coat
- Max Factor Nailfinity 088 wine red
- Konad top coat
- Mavala pikakuivattava
- Koristeena kynsitarrat ja strassit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti