maanantai 7. toukokuuta 2012

Sailor nails

"Piti" tehdä teemakynnet erääseen opiskelijatapahtumaan, joka on kovin merimieshenkinen. Raidat oli itsestään selvä ajatus, tosin alunperin oli tarkoitus tehdä sekä punavalko- että sinivalkoraidallisia kynsiä. Punainen kynsilakkakin oli jo valittuna viereen ja kaikkea, mutta niin vaan ne kynnet muokkautuvat erilaisiksi niitä tehdessä. Näistä tuli teeman mukaiset ja siinä mielessä sellaiset kuin ajattelinkin, mutta eivät nämä ole oikein minua. Nämä kun eivät mielestäni ole yhtään tyttömäiset, vaikka kuinka strasseja näihin laitoinkin.

Vappukynnet muuten kestivät vappuun, pari tarraa tosin piti vaihtaa aatoksi. Mutta yksi kynsi ei sitten oikein vappua kestänytkään. En ole koskaan kynsilakan alle teippailut repeämään alkavaa kynttä, joten ajattelin, että on kai sitäkin kerran kokeiltava. Alla siis kuva keskisormen kynnestä ennen ja jälkeen teippaamisen. Teipin päälle laitoin sitten aluslakan ja kaiken muun koristelun. En yhtään tiedä tuleeko tämä patentti kestämään.

Koristelussa vähän mokasin, kun laitoin ensin strassit ja ankkurin kiinnitettyäni tuli mieleen, että olisi sen kynsiteipin tietysti voinut laittaa sinne alle. No, ankkurikynsistä tuli sitten raidattomia. Ne kynnet kuitenkin huutivat jotakin sinistä "koska kaikilla muillakin on", joten laitoin siniset tähdet meritähdiksi. Ja oikeastaan ne näyttävät ihan kivoilta noin. :)
Tässä voi nähdä teipin keskisormen kynnessä. Teipin yläreuna jäi ikävästi tuohon strassirivin yläpuolelle. Oikeasti myös tuossa valkoisella osuudella voi nähdä teipin reunat kun osaa katsoa, mutta kuviin se ei välity. Mutta enpä usko että sitä teippiä silti huomaa kukaan muu kuin minä, ei siihen kiinnitä huomiota, ellei sen olemassaolosta tiedä. Tuohon peukalonpuoleiseen reinaan jäi kyllä ikävä pieni kupru kun se kynsi irvisti siinä vähän ylöspäin, eikä teippikään sitä saanut tasoitettua littanaksi.

Kynsiin laitetut lakat:
- Konad base coat
- Lumene natural code 2 Have fun (ja aika hauskaa näitä tehdessä olikin ;))
- Lumenen kirkas lakka
- Kodad top coat
- Mavala minute quick-finish pikakuivattava valkoisissa kärjissä

Lisäksi kynsissä kynsiteippiä, strasseja 2 mm kokoisia, sekä 1,5 millisiä pelastusrenkaassa. Siinä myös pieniä helmenpuolikkaita. Toi pelastusrengas on jotenkin tosi random, mutta se oli niin söppänä kun sen olin paperille asetellut, että pakko se oli jotenkin mahduttaa kynsiin. :D

2 kommenttia: