lauantai 7. huhtikuuta 2012

Tikkuilua pääsiäisenä

Tein itselleni pääsiäiskynnet, joissa käytin sekä uutukaista lakkaa että uusia tikkuhileitä. Tämä kynsilakka - Golden rose nr. 82 - oli tosi kiva nudelakka. Minulle varsin hyvän värinen, tasaisesti levittyvä ja kaikin puolin hyvälaatuinen, eikä todellakaan hinnalla pilattu. Maksoi Seppälässä 1,95 e, pullossa on tavaraa 5,5 ml. Suti ei ole mikään maailman paras, kun tuo kädessä pidettävä osa on tuollainen kuutio, mutta kyllä sitä nyt käyttää. Tykkään lakasta paljon! Laitoin sitä kynsiin kolme kerrosta.

Tikkuhileitä sekoitin paperin päällä valkoisia, keltaisia ja oransseja. Nämä on kyllä tosi kivoja. Laitoin niitä aika paljon aina yhteen kynteen, jolloin jotkin tahtoivat jäädä törröttämään, vaikka niitä varovasti sormella painelinkin kiinni lakkaan. Mutta ehdottomasti kokeilemisen arvoisia ja kivannäköisiä. :) Näyttää niinkuin kynsissä olisi myös vihreitä tikkuhileitä, koska ne taittavat valoa niin. Mutta myös sinisenä, kun nyt rupesin näitä auringonvalossa kääntelemään ja ihmettelemään.

Koska pääsiäiseen kuuluvat erottamattomana osana keltaiset kukat, lisäsin sellaiset myös kynsiin koristeiksi. (Kuvia kannattaa klikata isommiksi.)


Käytetyt lakat:
- Konad base coat
- Golden rose 82
- Lumenen kirkas lakka hileiden ja kukkien kiinnitykseen
- Konad top coat

Lopuksi erittäin hyvää ja iloista pääsiäistä kaikille blogin lukijoille! Muistakaa syödä paljon suklaamunia! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti