perjantai 10. helmikuuta 2012

Eläinkuosi - kirahvi

Tämä manikyyri on hautunut mielessäni varmaan jo viikon, ja vihdoin sen ehdin tekemään. Oi että kun tykkään! :) Lähdin liikkeelle siitä, että googlasin kirahvin kuvia ja tutkailin kuviointia. Seuraavaksi mietin, että laittaako alle ruskean lakan ja päälle vaaleat kuviot, vai vaalealle pohjalle ruskeita laikkuja. Tämän kysymyksen kyllä ratkaisi oma_huima_kynsilakkakokoelmani, oli ehkä kolme ruskeaa lakkaa joista valita, ja tämä Minersin oli lähinnä oikeaa sävyä. Koska tämä ruskea lakka on hyvin juoksevaa ja ohutta, siitä tuli alempi lakkakerros. Toinen asian ratkaisija oli se, ettei minulla ole sopivaa vaaleankeltaista kynsilakkaa, joten piti sekoittaa paperipalasen päällä valkoista ja keltaista, ja siitä sitten uudella siveltimellä tehdä kuviot.

Vasen käsi.


Oikea käsi.

Nämä olivat aika työläät tehdä, koska käytin sellaista valkoista liisterimäistä lakkaa, jolla oli vaikea saada mitään hyvää aikaiseksi. Mutta lakasta huolimatta olen oikein tyytyväinen näihin. Ja tänään minulla on soinut päässä Shakiran Waka waka, johtuu varmasti näistä kynsistä. ;)
http://www.youtube.com/watch?v=Ntn1-SocNiY

Vaikka tämä kuvio on itsessään aika hauska ja mielenkiintoinen, lisäsin kuhunkin kynteen yhden isomman strassin pisteeksi i:n päälle.

Käyttämäni lakat:
- Konad base coat alle
- Miners MI8043 Molten, laitoin kolme kerrosta
- Yves Rocherin blanc french manucure + Miss Selene 218, suhteessa paljon valkoista, vähän keltaista :)
- strassien kiinnitykseen Lumenen kirkas lakka
- Konad top coat päällyslakkana
- Mavalan pikakuivattava, tein nämä illalla ja piti päästä nukkumaan kynsiä tuhoamatta :D
- pienemmät strassit on 2 mm halkaisijaltaan ja isommat 3 mm

Ja sitten vielä yksi eBay-ostos. Ostin rasiallisen kynsikoruja, siellä kun ne eivät paljoa maksa. Tuli ihan erilaisia mitä kuvassa oli, mutta suurin osa sellaisia, mille varmaankin käyttöä löydän.
Tuolla on kuitenkin pari sellaista, joista ajattelin, että voisin ne myydä, jos jotakuta kiinnostaa ostaa. Nimittäin nämä:

Eli jos mielit jomman kumman/molemmat kynsikorut itsellesi, niin laita vaikka tähän postaukseen vastauksena s-postiosoitteesi. Pyydän hintaa postikulut ja vähän korusta, en ole miettinyt vielä mitään hintaa, mutta en todellakaan paljoa. Tarkoituksenani vaan, ettei jää itse tappiolle.

Pitää palata tuohon saamaani haasteeseen kun ehdin, nyt pitää valmistautua muihin hommiin! :)

6 kommenttia:

 1. Hauskat kirahvit :)
  Kiinnostaisi tuo sininen kukkakynsikoru. Laita postia kunsiih at gmail.com

  VastaaPoista
 2. Tosi hauskat kirahvikynnet, hyvin onnistuneet! Mielestäni nuo strassit ovat tosiaan piste ii:n päälle :)

  VastaaPoista
 3. Ihan mahtavat kynnet! 8)

  VastaaPoista
 4. Oijoi kun täältä löytyikin upeita kynsiä :) Jään kyllä ehdottomasta lukijaksi.

  VastaaPoista
 5. ihanat, erikoiset! :) Mulla on sulle haaste mun blogissa:
  http://my-little-addictions.blogspot.com/2012/02/one-lovely-blog-award.html

  VastaaPoista
 6. Hei tänne on unohtunut laittaa: Kiitoksia! :) Näitä kynsiä tuli ihailtua itsekin aika paljon, ja aika kauan niitä kynsissä pidinkin.

  VastaaPoista