sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Sparkling New Year!

Heippa, ja säkenöivää, ihanaa Uutta Vuotta! :) Tein uuden vuoden kynnet, mielessäni ilotulitusraketit, säkenöinti ja kimallus. Kuitenkin yritin pitää lopputuloksen edes hieman tyylikkäänä. :D Mutta nyt tekisi mieli aloittaa taas vanha virsi, livenä kun kauniimmat kuin kuvassa. Lisäksi minun piti ottaa kuva ilman salamaa, eikä se ole ihan tarkka. Pahoittelut siitä.

Parhaimmillaan nämä ovat kyllä hämärässä valaistuksessa, jolloin kaikki glitter ja kynsiteipit oikein loistavat tummaa taustaa vasten. Olen kyllä varsin mielissäni näistä kynsistä.
Käytetyt kynsilakat:
- Konat base coat
- Yves Rocher rubis - 103
- glitterin kiinnitykseen Lumenen kirkas lakka
- jotta glitteriä olisi varmasti tarpeksi niin Rimmel 500 Disco Ball
- Konad top coat


Tuon YR:n lakan sain joululahjaksi. Se on aika paksua tavaraa ja kynsillä näyttää ruskealta / punaruskealta, vaikka rubiinia siinä on varmaankin tavoiteltu. Ehkä, jos sitä saisi laitettua ihanihan ohuen kerroksen, niin sitten ehkä punertavampaa. Mulla on ollut yksi tämän sarjan kynsilakka aiemmin - ruskea, joka kyllä näytti enemmän violetilta :D - ja se tönköttyi aika nopeasti, että vähän samaa epäilen tuolta. En ehkä itse ostaisi näitä lakkoja, mutta lahjahevosen suuhun ei ole katsominen. :) Tykkään kyllä silti, että sain tämän lahjaksi.

Mä olen katsellut innoissani, kun jotkut ovat laittaneet blogeihinsa kuvia saamistaan joululahjoista, ja ajattelin itsekin laittaa yhden kuvan. Pyysin äidiltä joululahjaksi ihan perus ihonhoitojuttuja, ihon puhdistustuotteita ym, mitä kuluu. Erikseen mainitsin lämpösuoja-aineen hiuksille. Ja sitä sain mitä halusin, ja enemmän. Ihana saada kaikkia pieniä purnukoita lahjaksi! :) Tässä siis parin paketin sisältö:

Paketeista kuoriutui YR:n suihkugeeli luonnonmukainen malva, Garnierilta puhdistusmaito ja kasvovesi, Cils Dermasq silmämeikinpoistovesi, YR:n käsivoide ja huulirasva taikahedelmä, Herbinan lämpösuoja-aine hiuksiin ja maskara, valokynä, rajauskynä ja edellä esitelty kynsilakka. Ihanaa, nyt nämä saavat mennä kiltisti kaappiin odottamaan, että entiset loppuvat. Kiva kun ei tarvitse olla itse ostamassa heti uusia! :) Minä niin tykkään lahjoista, joille todella tulee käyttöä. Tuossa on muuten taustalla kaksi koristetyynynpäällistä, ne sain myös joululahjaksi. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti