sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Vihdoinkin täällä!

Olen tässä jo jonkin aikaa miettinyt kynsiblogin perustamista, ja vihdoin sain sen aikaiseksi! Ajattelin tämän pääasiassa motivaatioksi itselleni tehdä hienompia kynsiä ja jaksaa väkerrellä niiden parissa. Kommentoida saa vapaasti, kaikki palaute on erittäin tervetullutta! :)

Kiinnostus kynsiin lähti oikeastaan jo ala-alasteelta (hmm, nykyinen alakoulu) kun jollakin tytöllä oli pitkät tekokynnet. Tietysti minäkin olisin halunnut sellaiset, mutta sitten päätin kasvattaa itselleni pitkät kynnet. Siitä lähtien kynteni ovat olleet enemmän tai vähemmän pitkät ja yleensä myös lakattuna. Varsinaisesti kynsitaiteesta innostuin vasta ehkä vuosi sitten, hankin Konad-setin ja asiaan kuuluvaa muuta tavaraa. Kauheasti erilaisia "hienompia" manikyyrejä en silti ole vielä kerennyt tekemään, olen varsin aloitteleva tällä saralla. Mutta onhan tämä hirveän kivaa puuhaa. :)

Laitan ihan ensimmäiseksi uusimman manikyyrini, joka on minulla tälläkin hetkellä. Ajatuksena oli tehdä täpliä, koska halusin testailla uutta dotting tooliani. Tuo kullanvärinen kynsiteippi on myös uutta, joten olihan sitäkin laitettava ;)
Tähän nopeaan ja yksinkertaiseen manikyyriin tarvitsin aluslakan (käytin Konad base coat -lakkaa), kirkkaanpunaisen lakan (itselläni Yolizul 242 halpislakka), keltaisen lakan (Mavalan acid yellow 128), kullanväristä kynsiteippiä, keltaisia strasseja ja dotting tool -työkalun. Päälle laitoin vielä pällyslakan (Konad top coat).

Täytyy kyllä sanoa että itse tykkään tästä kovasti, pitkästä aikaa minulla on punaiset kynnet. :) Tuo kynsiteippini on vaan kamalan huonoa, siitä lähtee väri kun päälle laittaa kirkkaan lakan. Väri ikäänkuin liukenee. En ostaisi tuota toista kertaa.

Minulla on tapana korjailla lakkauksia sitten kun ne alkavat rapistumaan, en millään raaskisi ottaa lakkoja pois jos ne suurimmassa osassa kynsiä ovat vielä hyvässä kunnossa. Niinpä näitäkin kynsiä tuunasin kun teipit alkoivat repsottaa ja lähtivät, sekä kynsien kärjissä lakat alkoivat mennä huonoksi. Otin sitten teipit pois, lakkasin vain vapaalla kädellä (ja sen huomaa :D) keltaisen viivan teipin paikalle, lakkailin kärkiä uusiksi ja lisäsin niihin glitter-lakkaa (Yolizul 252). Ja taas kelpaavat monta päivää! Itse asiassa nämä lakat ovat kaikkinensa olleet minulla jo yli viikon. Tässä tuunauksen lopputulos:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti